4.12.2009

Hello Kittyä 2-vuotiaalle Emmalle



Toiveissa oli Hello Kitty -kakkua samaan tapaan kuin 3-vuotiaalle Huldalle aiemmin tekemäni kakku. Kakku on noin kymmenen hengen kakku. Päällinen vaahtokarkkitaikinaa ja koristeet sokerikuorrutetta, kaulintamassaa ja vaahtokarkkitaikinaa. Täytteenä kakussa oli vadelmamousse.


Minicupcakeseja Hello Kitty kakun seuraksi



Vaaleanpuna-valkoisia minicupcakeseja meni yllä olevan Hello Kitty -kakun seuraksi. Maultaan olivat tuhteja suklaisia ja koristelussa sokerikremeä. Mä tykkään näistä minicupcakeseista itse tosi paljon ja oikein harmitti, kun tällä kertaa ei jäänyt yhtäkään itselle maisteltavaksi. ;)

Kalavoikkaria vol2.



Toiveissa oli samanlaista lohivoikkaria kuin tuo edellinen ja sellaista siis. Koristelu tosin vähän erilainen. Tohon koristeluun mun pitäis nyt oikeesti ajan kanssa vähän perehtyä, että tuli kauniimpia ja siistimpiä lopputuloksia. Pitäisköhän kuorrutteessa olla pelkästään tuorejuustoa, että siitä sais tarpeeksi jäykän? Nyt tuo mun majoneesi-tuorejuusto -seos on liian löysää ja sitä ei siis saa mielestäni tarpeeksi siististi. Mut mun mielestä toi majoneesi antaa vaan niin hyvän maun tohon. Hankalaa.