21.2.2010

Pekko-pojalle nallekakkua ristiäisiinTällainen kakku lähti pienen Pekon ristiäisiin. 20 hengen kakku, jossa täytteenä mustikka-kinuskia, päällinen ja koristeet sokerimassaa.

Kakun todellinen väritys ei pääse tässä täysin oikeuksiinsa, sillä värit olivat aika vaaleita. Esimerkiksi noissa ohuemmissa raidoissa ei kovin hyvin erotu, että kolmesta raidasta reunimmaiset ovat vaaleansinisiä ja keskimmäinen vaaleanvihreä. Samoin kakun keskusta (punosympyrän sisus) on samaa vaaleanvihreää. Muina väreinä kakussa käytin tumman ruskeaa ja turkoosia.

Toiveina kakussa oli yksinkertainen koristelu, raitoja tai ympyröitä, nallekoriste päällä, nimi palikoissa.

Tässä vielä kuva, miltä kakku näytti päältä katsottuna.


Ja nallekoristetta lähempää.

12 kommenttia:

Tintsu kirjoitti...

Hei eihän tämmöistä raaskisi edes syödä, saati sitten edes leikata palasta! Tosi hieno :o Tykkään noista väreistä ihan hirveesti! Just ristiäisiin sopivat : )

Seliina kirjoitti...

Tulin vastavierailulle :)

Upeita kakkuja sulla, tästä nallekakusta tykkään kovasti, samoin tuo meriörkkikakku on ihan huippu!

Unknown kirjoitti...

Suloinen kakku. Aivan ihana nalle-karhu.

Teresa kirjoitti...

Onpa todella kaunis kakku, varsinkin nuo reunat mielyytti mua kovasti, täytyypä itsekin joskus koittaa =)

Tove kirjoitti...

Todella suloinen ristiäiskakku, ja tyylikäs myös!

Tuulis kirjoitti...

Ihanan tyylikäs ja samalla niin kovin suloinen kakku! Samoin tykkään tuosta tytön kakusta alla tosi, tosi paljon. UPEITA!

Selina kirjoitti...

Voi kuinka ihanan näkönen ja värinen kakku! ;)

Kyökkis-Kati kirjoitti...

Wautsi, aivan ihana kakku!!!

Anne/Hiekkakakku kirjoitti...

Tästä tykkään ihan "simona"! Aivan äärimmäisen ihana, kauniit värit ja kivoja pieniä lisiä nuo tähdet (ja kukkaset?) tuolla reunassa. Ihan kymppi plus!!!

Sanna kirjoitti...

Tässä on kyllä ihanat värit! Minulta tilattiin ristäiskakkua turkoosilla koristeilla; millä pastavärillä (oletettavasti?) olet tuon turkoosin saanut aikaan?

Saanko linkittää sinut? :)

Elina kirjoitti...

Sanna: Toki saat linkittää! Mä en mitenkään muista millä värillä tuon turkoosin olen saanut aikaiseksi! En, vaikka kuinka yritän pinnistää. :/ Jos jotain pitäis nyt veikata, niin heittäisin arvalla SugarFlairin sävyn Ice blue (tai Baby Blue).

Ja muuten, taidan tietää sut toisaalta. Ja säkin varmaan mut. Ollaan nähtykin yksillä Me and I -kutsuilla. ;) Näin nimittäin sun blogissa tutunn näköisen Tatun 1v. junakakun ja olin nähnyt sen FBn kautta kaverin pojan kakussa. :)

Sanna/Kakkuaika kirjoitti...

Jep, ollaan nähty juu ;)
Sen vaatekutsujen emännän kautta tän sun blogin linkinkin sain ;)

Perässä tullaan kakkutaiteilujen suhteen, vielä on taidoissa hieman hiomista! Nyt odottelen Cake Stuffin tilauksen saapumista niin pääsee taas testaileen :)