6.11.2010

Ponikakkua Hertan päivänä HertalleKeskimmäinen lapsistani, 2-vuotias Hertta, toivoi intoa piukassa nimpparikakukseen Ponikakkua. Tai ensin Hello Kitty -kakkua, sitten prinsessakakkua, sitten ponikakkua, sitten taas prinsessakakkua, ponikakkua ja Kitty-kakkua. :D Lopulta neiti päätyi vaikean pohdinnan jälkeen poneihin. Sen tarkempia toiveita ei tullut.

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa kermakakkua, kun lapset ja mies sellaisista enemmän pitävät. Hempeitä värejä, vaalenpunaista kermaa ja poni sitten kakun päälle. Vaan pakko niitä poneja oli kaksi väkertää, ettei noiden isompien kanssa se ponin syöminen ja jakaminen olisi kamalaa tappelua. Noille lapsille tuo koristeiden syöminen on niin kovin tärkeää, vaikka loppuviimein noita poneja vaan vähän nakerrettiinkin. :P Ja kukkakoristeita tietty paljon, että muksut sai niitäkin syödä riittävästi.

Kakku oli 15 hengen suklaakakku suklaa-kinuski -täytteellä, sama kuin tuossa edellisessä Veikon kakussa. Oli kyllä herkkua, tosi tuhtia, mutta ah niin hyvää! Sopivasti noi kermapursotukset vähän kevensi kakkua, sokerikuorrute olis ollut varmaan liikaa tällaisessa kakussa.9 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Ihana kakku jälleen kerran! No ponit on kyllä tosi hienoja. Mua ihan vihloo hampaita kun ajattelen että lapset tykkää syödä noita koristetia ;) Mutta niinhän se meni kun itsekkin oli pieni.

Marsa kirjoitti...

Ihana kakku! Kyllä teidän Hertan kelpaa! Mä en saanut meidän Hertalle (myös keskimmäinen lapsi ja täyttää kohta 2) tehtyä ollenkaan nimpparikakkua :-( Mutta sai sentään nimpparilahjaksi Hertta-lattiapalapelin :-) Ponit on tosi onnistuneita ja kaikin puolin tosi kaunis kakku!

Sanna kirjoitti...

Onpa ihana kakku! Nimpparisankari oli varmasti innoissaan :)

Sanna kirjoitti...

Onpa herttainen!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on pienen tytön (kohta 6v) äidille niin tuttua, että mieli muuttuu joka päivä. Meidän neidillä kohta synttärit ja nyt on jo "teemaksi" valittu: prinsessat, LPS, ponit, Hello Kitty... Kummituksetkin kävivät jo mielessä, kun oli Halloween...

Täälä tietoa olen tekemässä "jotain tyttömäistä kakkua".

Tämä poni-kakku on kyllä ihana!

Kyökkipiika Kati kirjoitti...

Kerrassaan Herttainen kakku!!! Ihastuttavan hempät värit ja upeat ponit!

Anonyymi kirjoitti...

Upea kakku, ja noi ponit todella hienoja

Anne/Hiekkakakku kirjoitti...

Suloinen kuin mikä! Kivan selkeät nuo kukat ja värimaailma ihana, sopii täydellisesti pienelle tyttöselle.

mira kirjoitti...

Tosi söpö kaukku. Itse olisin lapsena ollut täsllaisesta enemmän kuin iki-onnellinen :)