4.9.2010

Kerroskakkua Jennina SofiallePienen Jennina Sofian ristiäisiin matkasi tällainen 50 hengen kerroskakku. Toiveet kakkuun olivat hyvinkin selkeät, sillä vanhemmat olivat ihastuneet kovasti KakkuHelmen Pian tekemään Lumia Adalmiinan ristiäiskakkuun. Kakku oli heidän mukaansa täytteitä myöden täydellinen, joten kovastikin paljon sen suuntaista kakusta lähdettiin tekemään.

Kakuissa yhteensä 17 munan pohjat kahteen vuokaan jaettuna ja täytteenä toivotut mansikkamousse ja valkosuklaamousse valkosuklaapaloilla. Päällinen marsipaania, jonka pinnalle suihkautettu helmiäistä. Koristeet sokerimassaa.

Vähän mä tein omia muutoksia kakun ulkonäköön, joten ihan täysi kopio tämä ei ole. Ja kyllähän kakuissa aina tekijän oma kädenjälkikin näkyy. Päällisen koriste on hyvinkin pitkälti mallikakun näköinen, sillä ristiäisissä oli sydänteema ja nimenomaan koristeesta toivottiin tuollaista sydämenmallista.
Vielä lähikuvaa vauvakoristeesta.

12 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Voi apua kuinka ihana!! Ja toi vauva <3. Mä vaan fuskaan ja teen muotin kanssa ;) Pakko olla kyseessä sama lapsi kun selvästi saman nimen olen tänään FB:stä bongannut. Kummitäti hehkutti uutta kummilastaan :D Taas huomaan että kuinka pieni tää maa oiken on :)

Elina kirjoitti...

Kiitoksia! On tuokin vauvan pää muotilla tehty. ;) Että samassa veneessä mennään. Ja tosiaan, tää maa on todellakin pieni! :)

sari, berry friends kirjoitti...

todella kaunis kakku!

Sanna kirjoitti...

Aaa, no mä jo mietinkin miksi on jotenkin niin tutunnäköinen kakku, Kakkuhelmessä kun tulee vierailtua myös. Aivan ihana kyllä <3

Pioni kirjoitti...

Tavattoman kaunis ja herkkä kakku!

Kyökkipiika Kati kirjoitti...

Kaunis ja ihana hempeys!! Tykkään värimaailmastakin kovin!

Anne/Hiekkakakku kirjoitti...

Hemppis-unelma kakku, kerrassaan upea!

Sirpa kirjoitti...

Upea kakku kaikkinensa :D Ihana kerroskakku :D

Sanna kirjoitti...

Tästä mun onkin pitänyt kysyä että millaiset nuo sinun kirjainmuotit ovat?
Kun mulla on samanlaiset, mutta kirjaimet siis yhteensä 4 levyssä (kuin viivoittimet) ja niillä on jotenkin äärimmäisen hankala saada ehjiä onnistuneita kirjaimia. Teetkö sokerimassasta vai marsipaanista? Muita vinkkejä?

Elina kirjoitti...

Joo, sellaiset samat mullakin on. Sokerikuorrutteesta olen tehnyt. Levy pitää kaulia tosi ohueksi, antaa kuivua jonkin aikaa ja sitten vasta tehdä kirjaimia. Hankalaa se silti on. :P

Sanna kirjoitti...

Jeps, kiitti vinkistä. Oon kans todennut että ei ainakaan marsipaanista, jää kiinni. Ja massan pitää sit tosiaankin vähän kuivahtaa.

Hanssu kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi, ja ei voi sanoa muuta kuin vau! Linkittelin sinut omaan blogiini, jotta löydän tänne jatkossakin :)