19.6.2010

"Pränkki"-kakkuaPoikani täytti 3-vuotta ja toiveet olivat 2v. siskoaan "hiukan" haastavammat. Niin se vaan vuosi näkyy kehityksessä. ;) Toiveena kakkuun oli "Sellainen kakku, missä Salama ja Martti pelästyttävät Traktoreita ja Pränkki (Frank) ajaa niitä takaa.". Just, että vai sellasta meinasit...

Pienen mietinnän ja googletuksen perusteella löysin varsin potentiaalisen tavan toteuttaa kakku ja tällainen siitä sitten tuli.

Päällinen sokerikuorrutetta, jonka alla kreemi. Koristeet sekä marsipaania että sokerikuorrutetta. Täytteenä kakussa pojalla jo hitiksi muodostunut suklaa-smarties -täyte. Salama ja Martti löytyivät pojan lelujen joukosta (joo, laista äiti), mutta Frankin ja Traktorin jouduin tekemään itse.

Tässä "Pränkkiä" vielä lähempää.


Ja traktoria.


4 kommenttia:

Madicken kirjoitti...

Ihania juhlatarjoiluja! Tämäkin aivan upea kakku :)

Salla kirjoitti...

Aivan uskomaton kakku! Ei parane näyttää kohta 4-vuotiaalle Autot-fanille, tai joudun itsekin leipomishommiin. :D

Anonyymi kirjoitti...

:) Kolme veen synttäreitä suunnittelemassa....onneksi meidän sankari ei ymmärä että kakku voi olla jotain noin hienoa, minä en meinaan osaa leipoa pätkääkään

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava kakku! Taidanpa kopsata idean ainakin osittain ;)Meillä kun noita Autot-faneja löytyy kaksin kappalein, ja Frank on ihan ykkönen!