20.6.2010

Tyttären ristiäisetEilen vietimme tyttäremme ristiäisiä. Yllä olevassa kuvaa suolaisista tarjottavista ja alla makeista.

Makeasta pöydästä löytyivät kakku (josta oma blogikirjoitus), hennon vaaleanpunaiset marengit, koristellut suklaapikkuleivät ja dipatut vaahtokarkkitikkarit.

Suolaisessa pöydässä oli tarjolla kanacaesarsalaattia, savulohi-riisisalaattia, rucolaa ja hunaja- & cantaloupemelonia parmankinkkuun käärittynä, kirsikkatomaatti-feta-lihapulla -coctailtikkuja sekä ciapatta ja levite.


Koristeltuja suklaapikkuleipiä.Marengit.

Suklaaseen ja nonparelleihin dipatut vaahtokarkit.6 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Ai kun ihanan näköstä, hempeää vaaleanpunaista, olit panostanu kattaukseen!

crazybaker kirjoitti...

Voi miten ihanat tarjoilut! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä olikin upee kakku Martalla.

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Hei! Olipa Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! Onnittelut Martan syntymän ja kauniin nimen johdosta. Meidän Taimi on toiselta nimeltään Martta :) Ja Herttakinhan meiltä löytyy. Nyt olisi taas masussa tyttö :)

Marsa kirjoitti...

Voi ihme, miten ihanat tarjoilut ja kakku!!! Kakku on aivan uskomattoman upea!!! Tosi kauniisti toteutettu ja hieno idea. Muut tarjoilut ovat myös aivan upeat ja pöytä tosi kauniisti laitettu. Olen ihan fiiliksissä tästä, kun meillä oli myös nimenanto just, juhannusaattona. Sulla on ilmeisesti kolme ihan pientä lasta, uskomattomasti olet saanut valmisteltua juhlaa. Meillä häärää 1,5 v. ikäinen tyttö - myös muuten Hertta - ja tuntuu, että kaikki tekeminen on aika haastavaa. Vanhin on onneksi jo 6, eli hänestä on oikeastikin apua. Martta on ihana nimi! Mä tykkään myös näistä "vanhoista" nimistä, meillä on kaikki noita 1900-luvun alun nimiä :-) (Selma, Hertta ja nyt tuli Aarne) Miten mä en aiemmin huomannut tätä postausta.. pitäisi laitta joku seuranta itselle uusista postauksista, mulla on vain linkkilista. No mutta kiitos, ihanat juhlat teillä ollut! Tämä piristi ihanasti tätä hikistä (35c) päivää :-D

SweetCake Eija kirjoitti...

Oih, sydämeni sulaa ihan kokonaan :) Rakastan vaaleanpunaista. Tuo kakku on aivan huippu <3 Kaunis, silmää hivelevän kaunis! Ja kaikki mutt tarjoilutkin on aivan ihania :) Olet supertaitava!!