17.2.2011

Toy Story -kakkua hoitotädeille


Tämä Toy Story -kakku meni oman kuntosalini lapsiparkin ihanalle henkilökunnalle kiitoksena siitä, että ovat meidän muksuja niin ilolla syksyn ja talven aikana hoidelleet. Ilman moista parkkia ei tämäkään rouva olisi päässyt tällaisiin mittoihin, missä on viimeksi oltu 10 vuotta sitten! :) Huippuihana parkki ja hoitotädit ovat kakkunsa kyllä niin ansainneet - tää on pientä tuollaisesta työstä! Iso kiitos sinne suuntaan!

Vähän oli vaikea keksiä, mitä mahdollisesti lapsiparkin teemaan sopivaa laittaisi kakun koristeeksi. Ajatukset alkoivat täsmentyä Toy Story -teemaan ja sitä siis. Eipä siitä sen enepää osaa sanoa. Noi hahmot eivät ole mun vahvinta alaa, mutta ei kai niitähään opi kuin tekemällä. Pitää vaan hankkia vähän lisää tilbehöörejä taas, niin saa helpommin muotoiltua noita.

Kakku on tuhti suklaakakkupohja ja välissä on kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia ja kerma-mascarpone-wienernougatrouhe -täytettä. Päällinen ja koristeet sokerikuorrutetta.


6 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Vautsi vau!

Nipsu kirjoitti...

mä kans käyttänyt ko palvelua sun suosituksesta ja on kyllä hyvä!! mähän otin siis kans kk-kortin sinne samaan... nyt tän karseen muuttohässäkän myötä kyllä menny tää kuu ihan harakoille, mutta maaliskuussa alkaa taas! terkkuja!!

Mari kirjoitti...

Oi miten ihana kiitos heille! Olivat varmasti mielissään! Ja kakku nyt on hieno, kuten aina :)

Rouva V kirjoitti...

Hitsiläinen, mitä kaikkee kivaa oot ehtiny tekeen... on jääny hiukka vähäselle tää kiertely, kohtuu piukan aikataulun takia :(((
Tääki on ny jokatapauksessa ihan ältsin pro !!!

Anne/Hiekkakakku kirjoitti...

Upeita, upeita kakkuja tupsahtanut tänne heti useampi! Vau! Ja onnea sulle saavutuksesta, kesäksi rantakunnossa :)

minakaa kirjoitti...

Vau, hieno kakku:)