28.5.2011

Dinojuna-kakkua 4-vuotiaalle omalle dinofanilleni


Eipä ollut epäselvää, kun lasten synttäreitä alettiin järjestää, että tuleeko pojalle dinosaurussynttärit, dinosaurussynttärit vaiko dinosaurussynttärit. Ja kakuksi valikoitui varsin pian suosikki telkkariohjelmasta Dinojuna-kakku. Poika tietty olisi halunnut, että kakku on juurikin itse dinojuna eli muotokakkua, mutta koska äiti halusi makunsa puolesta kermaa ja mansikoita, niin eipä tuolla ei-hyydytetyllä täytteellä sitä lähdetty toteuttamaan.

Sain kuin sainkin pojan ylipuhuttua ja innostettua vähän muunlaiseen Dinojuna-kakkuun, vaikka tämän tyyliset kakut olivatkin ison pojan mielestä ihan vauvamaisia. :D Tyytyväinen herra kuitenkin tähänkin versioon oli.

Päällinen kakussa oli kaulintamassa ja sokerikuorrutteen sekoitusta, alla kreemi. Täytteenä siis kerma ja tuoreet mansikat. Hahmot sokerikuorrutetta. Nää hahmot eivät ole mun vahvuutta, eikä ainakaan edellisenä yönä kiireessä tehtyinä, mutta kyllä poika ne oikeiksi tunnisti ja se on pääasia. Kakun reunoilla kiersi palmuja koristeena, ne ei näissä kuvissa juurikaan näy.


Oli se itse junakin siellä sentään jossain mukana. ;) Ja Aikatunneli kanssa.


Herra Konduktööri.


Kamu ja Toni (?).

5 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Wau mikä kakku. paljon yksityiskohtia. Hienot värit.

Heidi kirjoitti...

Tosi hieno! Jopa minä tunnistin hahmot vaikken ole kun kerran nähnyt tuota dinojunapiirrettyä :)

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Tämä sopis medänkin nuorimmaiselle erittäin hyvin. Tosi upeesti oot toteuttanu kakun!

Ansku kirjoitti...

Tästä minunkin poikani tykkäis!

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana kakku! -> Tiinu :)