11.5.2011

Tyttären 1-vuotissynttäreiden tarjoilut


Tässä sitä olisi sitten kokonaisuudessaan tyttäreni 1-vuotissynttäreiden tarjoiluja. Tällä kertaa synttäreitä vietettiin vain pienen piirin kesken, mummut ja kummit olivat paikalla. Kaikki lapseni ovat syntyneet keväällä ja syntymäpäivät ovat keskenänsä noin kuukauden aikavälin sisällä, joten kaikkia samoja sukulaisia ei viitsi juhlissa viikon välein hyppyyttää. 1-vuotiaan juhlat juhlittiin siis pienellä porukalla, ensi viikonloppuna isompien muksujen (jotka siis jo osaavat juhliaan odottaa ja toivoa vieraitaan) juhlissa onkin sitten laajemmalti porukkaa mukana. Ja ensi vuodesta alkaen kaikkien juhlat niputetaan yhteen. Tämä äiti vaan on halunnut jokaiselle lapselle järjestää omat ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat, joten vielä tänä vuonna tällä kaavalla mennään.

Elämäni ensimmäiset macaron-leivokset. Tummemman ja vaaleamman vaaleanpunaisen sävyisiä. Ihan olivat joo kivoja, mutta ei nyt niin erityisiä kuin tämän hetkinen yleinen hypetys antaa ymmärtää. Ei sillä, kyllä mä näistä tykkäsin, ei voi muuta väittää. ;) Täytteenä minttusuklaaganache ja toisissa voikreemi+vadelmahillo.


Koristeltuja pipareita. Taisivat makeutensa johdosta olla lasten suosikkeja.


Edellisessä postauksessa tarkemmin esitellyt minikakut.


Porkkanakakun makuiset minimuffinssit. Makeassa puolessa tarjolla vielä myös vaahtokarkkeja ilman sen kummempia krumeluureja.


Suolaisena puolena savulohi-chili-parsakaali -piirakka ja valkosipulipatonki.

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

On siellä taas taiottu upea pöytä!! Wau!

Ihanan kokoisia ja näköisiä nuo minimuffinit. Ja tosiaan, macaronseja todella hehkutetaan, pitäisi joskus itsekin kokeilla.

KAKKUKAHVI¤ kirjoitti...

IHANIA MINI KAKKUJA JA UPEET ON TARJOILUT oikein ihanaa viikonloppua ;)

Sanna kirjoitti...

Jaah, kirjottelin kyllä tännekin jo aiemmin, ei vaan postaus näy... No asia oli että onpa taas pöytä koreana! Ihania suupaloja nuo muffinssit!