11.6.2009

Enemmän kuin pikainen kiitoskakku


Tämä kakku tuli tehtyä todella extempore. Meillä on menossa iso piha-/kaivuu-urakka kodissamme ja tänään havahduin siihen, että sehän vetelee viimeisiään. Miehet olivat tänään viimeistä päivää töissä. Pakkasessa oli pikkuinen kahden munan kakkupohja, joten se äkkiä sulaan ja miettimään mitä keksitään väliin ja päälle. Tulevan viikonlopun kakkuja varten oli jo hankittuna mansikkasurvosta, joten sitä siis. Mansikkasurvoksen lisäksi väleissä oli myös Flora Vispiä vaniljakreemillä ryhditettynä. Hyvin perinteisellä siis mentiin.

No mitäs sitten päälle. Koristeita ei ollut juurikaan jemmassa ja ne, mitä löytyivät, olivat tässä tapauksessa ei-niin-hyviä vaihtoehtoja. Suklaata löytyy onneksi aina, joten sitä siis. Sulatin vähän tummaa suklaata ja sekoitin sen osaan kermaa. Lopusta sulatetusta suklaasta kirjoittelin Kiitos!-tekstin päälle ja väänsin muutaman koristeen. Näillä mentiin.

Ihan kiva ja hyvä kakku siitä tuli noin pikaiseksi versioksi. Kokonaisaika alusta loppuu ei kyllä kauaa vienyt. Ja kaksi lasta jaloissa odottamassa nälkäisinä aamupalaansa. :P

1 kommentti:

heli kirjoitti...

Aivan ihania kakkuja sinulla!!!Tuli oikeen vesi kielelle niitä ihastellessa :)