2.6.2009

Pojan 2v. kakut

Pojallakin oli toukokuussa synttäri, hän täytti 2 vuotta. Juhlien teemasta ei ollut epäilystäkään, ei ole Salama McQueenin voittanutta. Poika on enemmän kuin hulluna Autot-elokuvaan ja sitä siis.

Kakkuina olivat itse Salama McQueen ja "tyttöystävänsä" Salli. Kakkupohjat on 5 munan pohjia ja tehty Wiltonin auto-vuoalla. Päällisenä kummassakin marsipaani. Välissä Salamassa oli minttusuklaatäyte ja Sallissa kinuski-Daim -täyte. Kummatkin oli hyviä.Tässä juhlakalu jo kiehnäämässä kakkujen ympärillä. Ei meinannut poika housuissaan pysyä, kun kakut tuli pöytään ja piti odottaa, että pääsee ne korkkaamaan.


Tarjolla oli myös cakepopseja. Monessa blogissa näitä onkin tehty ja itselläkin ajatuksissa ollut jo jonkin aikaa. Sisällä tummaa tuhtia suklaapohjaa sekä vadelmahilloa. Päällä tummaa suklaata höystettynä karkeilla, nonparelleilla ja strösseleillä. Nää oli ehkä liiankin tuhteja, joten jotain kevennystä jatkossa. Vois toimia paremmin esim. valkosuklaapohjalla ja tolla vadelmalla.


Lopuksi vielä kuva koko kattauksesta. Tarjolla edellisten lisäksi sekä lihainen että kalainen voileipäkakku, mustikkapullia sekä auto- ja 2 -keksejä.

3 kommenttia:

minukiisu kirjoitti...

Tervetuloa blogailun maailma.Sa olet nii taitava .Jõudu sulle.

Elina kirjoitti...

Kiitoksia vaan, sekä tervetulotoivotuksista että kehuista! :D Yritetään jaksaa pitää blogi pystyssä, tää on kuitenkin niin hauska harrastus!

Maistuvat paistuvat kirjoitti...

Vautsi miten upeat tarjoilut! Todella kauniita leivonnaisia on koko blogi täynnä.