17.6.2009

Hääpäiväkakkua



Vietämme kolmatta hääpäiväämme ja kakku piti tehdä jälkkärikahville. Tämä kakku päätyy siis huomenna (tai tarkasti ottaen tänään, kellohan on jo noin paljon) pöytäämme.

Kakku on yhden munan pikkukakku. Täytettä tosin on sen verran runsaasti, että ihan kivan kokoinen siitä tuli. Täytteenä on miehen lempparia, vadelmaa. Vadelmahilloa pohjalla, jonka päällä kerma + vadelma -seosta. Luraus vaniljakreemijauhetta ja sokeria mukana. Täytettä ainoastaan yhdessä välissä, mutta siinä sitä sitten taitaa olla kyllä kahden välin verran. ;)

Päällinen sokerikuorrutetta, samoin alareunaa kiertävä nauha. Päällä pikeeristä pursotettuja kuvioita.







Ja kukat vielä lähempää. Ruusujen päälle suihkutettu tietty paljon helmiäistä. :D

14 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Tosi kaunis kakku! Ihanan herkkä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis, tyylikäs kakku!

Ewelyn kirjoitti...

Ihana kakku!!! Nämä tämäntyyliset ihanan hempeät, vaaleanpunaiset, herkät kakut on niiiiiin ihania! Tämä on onnistunut ihan täydellisesti!

Carita kirjoitti...

Todella kaunis ja taidokaks kakku!! Ihanat värit =o)

Vauvapaakari kirjoitti...

Aivan todella kaunis, ja ruusutkin niin IHANIA! Onnea hääpäivän johdosta ja hyviä tulevia vuosia.

Tarjuska S kirjoitti...

Uskomattoman kaunis kakku ja nuo ruusut ovat ihan täydelliset. Nyt ko luin tarkemmin tuon tekstin niin selksi et on pikku kakku, mie aattelinkin et ompas isoja ruusuja ;)! Ihanaa Juhannusta teille ja hyvää hääpäivää!

Elina kirjoitti...

Kaikille tasapuolisesti kiitoksia onnitteluista ja kakkukehuista!

Tarjuska S: Juu, eivät ole mitään jättiruusuja. ;) Mutta kyllä noi isoimmat ihan kivan kokoisia olivat, varmaan jotain 5cm halkaisijaltaan. Pitäiskin joskus kokeilla kuinka sellaiset tosi isot ruusut onnistuisivat.

Ruusperin Rouva kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kyökkipiika Kati kirjoitti...

Voi miten kaunis ja hempeä, oikea Unelma!!!

Ruusperin Rouva kirjoitti...

Kaikista Ihanista kakuistasi tämä on mun Suosikki! Todella kaunis teos. Saan varmaankin laittaa linkin sivuillesi "Inspiraation lähteisiin" plokissani :)

Elina kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne! :)

Ruusperin rouva: Juu, saa toki linkittää. Mä ole tänne vielä mitään linkkilistaa saanut aikaiseksi, katotaan nyt saanko koskaan. JOS mä joskus sellaisen kyhäilen, niin saako sutkin sit linkittää?

Tove kirjoitti...

Todella ihana kakku! Upeat noi pursotetut kuviot, ja ruusut ovat todella onnistuneita! Täältä löytyy muutenkin monta hienoa kakkua, tulen varmaan usein vierailemaan :)

Unknown kirjoitti...

Upea kakku, kerrassaan! Teenkin tulevana viikonloppuna tämän tyylisen kakun siskoni lapsen ristiäisiin. Kukat ja muut alkaakin olla jo valmiina...

sirkku kirjoitti...

Aivan ihana kakku. ja paljo muutaki kaunista katseltavaa täälä blogissa.